Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/سمنان وزیر بهداشت گفت: فصلی نو در نظام ارایه خدمات بهداشتی و درمانی در کشور آغاز شده و در همین راستا پیوست های جدیدی در مراقبت و پیشگیری های اولیه آغاز خواهد شد.

سعید نمکی ۱۲ خردادماه در آیین ویدئو کنفرانسی گسترش کشوری برنامه "هرخانه یک پایگاه سلامت" با تقدیر از همراهی های مردم در مقابله با کرونا اظهار کرد: افزود: در این ایام بسیار سخت ضمن خداقوت به مدافعان سلامت و آحاد مردم، قدردان عمق زحمات جامعه درمانی کشور برای مقابله با کرونا ویروس هستم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی ادامه داد: اصحاب رسانه و صدا و سیما در اعتلای سطح آگاهی و فرهنگ سازی مقابله با کرونا ویروس خوش درخشیدند و از روسای دانشگاه‌های علوم پزشکی که ایده پایلوت پایگاه هرخانه یک پایگاه سلامت را پذیرفتند، تشکر و قدردانی می کنم.
نمکی اضافه کرد: با ساختار دولتی و بدون جامعه محور کردن فرآیند خدمت دهی در حوزه بهداشت و سلامت، راه به جایی نخواهیم برد اما با مردمی و اجتماعی شدن مسایل بهداشتی می توان به آگاهی بخشی در حوزه سلامت جامعه امید بیشتری داشت.
وی با اشاره به اجرای طرح پرونده الکترونیک تصریح کرد: طرح پرونده سلامت الکترونیک اقدامی مهم برای توسعه بهداشتی در کشور بود و با اجرای طرح هرخانه یک پایگاه سلامت خون تازه ای به ساختار جدید نظام سلامت تزریق خواهد شد.
وزیر بهداشت با بیان اینکه، قرار بود که طرح هرخانه یک پایگاه سلامت در ۱۲ اسفند ۹۸ به صورت رسمی در کشور آغاز شود، گفت: اما به دلیل شیوع کرونا ویروس ، این آیین به امروز موکول شد.
وی افزود: ۲۰ میلیون سفیر سلامت به عنوان بزرگترین و موثرترین ابزار برای اجرای طرح هرخانه یک پایگاه سلامت هستند و این سفیران در تسریع مقابله با کرونا ویروس نقش غیرقابل انکاری دارند.
وزیر بهداشت ، درمان و آموزش پزشکی گفت: حضور فعال سفیران سلامت در خانواده در کیفیت زندگی و سلامت تاثیر شایانی دارد و بانوان در اجرای این طرح محور هستند.
وی افزود: بانوان اصلی ترین محور طرح سفیر سلامت هستند و لازم است که افراد عاشق در اجرای این طرح از سوی دانشگاه های پزشکی مسئولیت بگیرند و تمام بخش های دانشگاه ها باید درگیر شوند.
نمکی اضافه کرد: دانشجویان برای آموزش های جامعه محور باید وارد صحنه شوند و به فرض مثال دانشجویان پرستاری ما نباید تنها در کنار تخت بیمارستان آموزش ببینند. باید آموزش های لازم را در خانه ها به سفیران سلامت ارایه دهد.
وی با بیان اینکه باید از ظریفیت های سازمان های مردم نهاد برای اجرای این طرح استفاده شود افزود: با مردم باید به زبان مردم صحبت شود و در اجرای این طرح حتما نباید به دنبال دارای مدارک تحصیلی سفیران سلامت باشیم.
وزیر بهداشت خاطرنشان کرد: باید با زبان قابل فهم برای صحبت با سفیران سلامت اقدام کرد و از ابزارهای مختلف آموزشی با توجه به فرهنگ ها استفاده شود.
نمکی ادامه داد: باید الگوهای مناسب برای فرهنگ های مختلف با هدف اجرای دقیق هرخانه یک پایگاه سلامت و آموزش سفیران سلامت در دستور کار قرار گیرد و براساس مکانیزم‌های کاربردی در اجرای این طرح اقدام شود.
نمکی بر لزوم استفاده از قابلیت های مختلف استانها تاکید و اظهار کرد: این طرح باید به گونه ای اجرا شود که در هر ماه، گزارش کار ارایه شود.
وزیر بهداشت اضافه کرد: فصلی نو در نظام ارایه خدمات بهداشتی و درمانی در کشور آغاز شد و پیوست های جدیدی در مراقبت و پیشگیری های اولیه آغاز خواهد شد و بسیاری از کشورهای جهان با الگوبرداری از این طرح برای افزایش سلامت مردم کشورهای خود تلاش خواهند کرد.
وی خاطر نشان کرد: ایران در جامعه محور شدن آموزش‌های پزشکی به عنوان کشور شاخص و الگوی موفق جهانی مطرح است و در بحث مقابله با کرونا ویروس، بسیاری از کشورها از ایران الگو برداری کردند.
وی افزود: اگر هجمه ای از کرونا در پاییز امسال شیوع پیدا کند، ایران دارای ۲۰ میلیون سفیر سلامت است که مهار این ویروس راحت تر انجام خواهد شد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی وزير بهداشت درمان و آموزش پزشکي کروناویروس سمنان دانشگاه علوم پزشکی سمنان هرخانه یک پایگاه سلامت مقابله با کرونا ویروس اجرای این طرح سفیران سلامت وزیر بهداشت خواهد شد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۱۴۴۰۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

همه مطالبات کارکنان بیمارستان امام خمینی (ره) کرج پرداخت شد

‌به گزارش خبرگزاری مهر، حسین فاضلی هریکندی در بازدید از بیمارستان امام خمینی (ره) و دیدار با مدیرعامل و نایب رئیس هیأت مدیره سازمان سلامت کوثر و کارکنان این بیمارستان گفت: بیمارستان امام خمینی (ره) کرج تا سال ۱۴۰۰ و پس از چندین سال توقف فعالیت به دلیل برخی اشکالات قانونی در روند واگذاری و اقدامات پس از آن، بلاتکلیف بود.

رئیس کل دادگستری استان البرز مطرح کرد: تعطیلی این بیمارستان بزرگ علاوه بر توقف ارائه خدمات پزشکی، مشکلات متعددی را در زمینه مطالبات پرسنل و بازنشستگان ایجاد کرده بود که با ورود دادگستری کل استان البرز و همراهی استاندار سابق و فعلی و حمایت‌های نماینده ولی فقیه در استان در مرداد ماه ۱۴۰۰ با حضور رئیس قوه قضائیه فعالیت خود را از سر گرفت.

وی با اشاره به تاریخچه ۲۰ ساله مشکلات مرتبط با تغییر مالکیت و سپس مشکلات پیش آمده در واگذاری و مزایده بیمارستان تصریح کرد: یکی از نخستین موانع در ادامه فعالیت این بیمارستان، مربوط به فرایند واگذاری آن بود که شرایط مزایده به درستی رعایت نشده بود و پس از طرح دعوا و رسیدگی به آن در محاکم استان، رأی به ابطال مزایده صادر و بیمارستان به مالکان اصلی مسترد شد.

فاضلی هریکندی با بیان اینکه بخش دیگری از موانع موجود در احیای فعالیت این بیمارستان مربوط به مالکیت و همچنین مطالبات پزشکان و پرسنل و بازنشستگان بود اضافه کرد: در این مورد نیز با توجه به تأکیدات و دستورات رئیس قوه قضائیه در خصوص احیای بیمارستان و عدم توقف ارائه خدمات درمانی، مهلتی برای تسویه همه مطالبات تعیین و اقدامات برای آغاز مجدد فعالیت‌های درمانی بیمارستان آغاز شد.

رئیس کل دادگستری استان البرز خاطرنشان کرد: با برطرف شدن موانع در مسیر آغاز مجدد فعالیت این بیمارستان، در شرایطی که در پیک کرونا قرار داشتیم و با توجه به اهمیت و نیاز به ارائه خدمات درمانی به مردم استان البرز در مرداد ماه ۱۴۰۰ این بیمارستان با حضور رئیس قوه قضائیه فعالیت خود را دوباره آغاز کرد.

وی با یادآوری اینکه البرز از نظر سرانه درمانی و تخت بیمارستانی در شرایط معمول و استاندارد قرار ندارد، گفت: احیای این بیمارستان با ۱۰۸ تحت که طبق وعده مدیران بیمارستان تا پایان اردیبهشت سال جاری به ۱۲۸ تخت افزایش پیدا می‌کند نقش مهمی در رفع برخی از کمبودهای درمانی استان دارد. این مجموعه درمانی از ابتدای احیا تا پایان اسفند ۱۴۰۲ به حدود ۱۳۰ هزار نفر از بیماران در بخش‌های مختلف خدمات درمانی ارائه کرده است.

فاضلی هریکندی با اشاره به اینکه در حال حاضر این بیمارستان همه مطالبات پرسنل و بازنشستگان را پرداخت کرده است و با بیان اینکه دادگستری البرز آمادگی دارد از ظرفیت‌های قانونی خود برای توسعه بیمارستان و افزایش خدمات درمانی به مردم استان استفاده کند، از پیگیری‌های نماینده ولی فقیه در البرز و تلاش‌های مسؤولان و همکاری با دبیرخانه شورای تحول قضائی البرز برای احیای این بیمارستان قدردانی کرد.

کد خبر 6099695

دیگر خبرها

  • بیماری‌های دهان و دندان یکی از شایعترین بیماری‌های غیرواگیر است
  • بیش از۶۰ درصد جمعیت آذربایجان غربی زیر پوشش بیمه سلامت
  • این بیماری شایع‌ترین بیماری بشر است
  • جمع آوری ۱۰ هزار تن اقلام بهداشتی و درمانی برای مردم غزه
  • ارائه خدمات بهداشتی و مراقبتی رایگان به بانوان آسیب پذیر در زاهدان
  • اجرای پویش سلامت دهان و دندان کودکان و دانش آموزان در کاشان
  • همه مطالبات کارکنان بیمارستان امام خمینی (ره) کرج پرداخت شد
  • اجرای ۵۷ عنوان برنامه امدادی ، درمانی و بشردوستانه در فارس
  • مفاهیم: آشنایی با عوامل اجتماعی تعیین‌کننده سلامت (SDH)
  • خدمات رایگان دندانپزشکی در روستاها و شهرهای زیر ۲۰ هزار نفر